• Ново
Препарат за съдове ZCMEB Мултифункционален Пълзяща пръстен Оставя сапун ястие за източване на Мивката, Държач за Чиста Гъба, Тава без Перфорация, Контейнер за инстру?
zoom_in

Препарат за съдове ZCMEB Мултифункционален Пълзяща пръстен Оставя сапун ястие за източване на Мивката, Държач за Чиста Гъба,

BGN 3.00

Наличност
check Налично за поръчка

Материал : PP 。 Лесен за използване и почистване.Идеален за съхранение на тоалетни принадлежности, сапун, гъба и т. дръжте сапун за суха и чиста, идеално за предотвратяване на образуването на каша.Област на приложение : баня, тоалетна, кухненски бокс,. е Лесен за използване и почистване.Идеален за съхранение на тоалетни принадлежности, сапун, гъба и т. дръжте сапун за суха и чиста, идеално за предотвратяване на образуването на каша.Област на приложение : баня, тоалетна, кухненски бокс,. Форма на лист и многоцветность ще ви даде добро настроение от пръв поглед.Тази сапунерка за вана има бразда дизайн, който предпазва от намокряне сапун и предотвратява обрастване на сапун.Идеален за съхранение на тоалетни принадлежности, сапун, гъба и т. Материал : ррцвет : жълто, синьо, зелено, червено.Модел : листа Размер : 15*9 cm . Област на приложение : баня, тоалетна, кухненски бокс. Списък опаковка : 1 бр. Х държач за сапун се дължи на разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Добавки за продукти..