• Ново
Индийски Слон-Lotus Капак Кутии За Салфетки Правоъгълен Кожена Притежателя Кутии за Салфетки с Дръжка Диспенсер за хартиени Кърпички за Лице за Нощни Тумбочек Тоале?
zoom_in

Индийски Слон-Lotus Капак Кутии За Салфетки Правоъгълен Кожена Притежателя Кутии за Салфетки с Дръжка Диспенсер за

BGN 1.00

Наличност
check Налично за поръчка

* 【Два размера подходящи за повечето кутии за салфетки】 : Кожена капак кутии за салфетки има два размера : пдк (57 в) и Правоъгълен (9.6 в), може да побере повечето кутии за салфетки стандартен размер или купчина отделни кърпички за лице. * 【ЛЕКОТА на зареждане И ПОДМЯНА на】 : Дизайн дупки от двете страни улеснява замяна на кожени капаци на кутии за салфетки или оправяне на салфетки.Идеалното допълнение към вашия плот, на нощното шкафче или комоду. * 【Лесна за съхранение И носене】 : Чрез бутони-защелкам и дръжката отстрани на дръжката е удобна за захващане и определяне на кожени капаци на кутии за кърпички, може да бъдат самостоятелни и лежеше, когато тя не се използва, и тя точно се побират в един куфар или чанта, лесно да се съхранява и да носи със себе си по време на пътуване. * 【Висококачествена кожа И лесно почистване】 : Нашият кожен калъф за салфетки, изработени от висококачествена двустранно PVC кожа, мека на допир, прости, модерни и практични.Лесен за почистване, просто избършете с влажна кърпа.Моля, обърнете внимание, че не може да се измие. * 【Универсално използване И чудесен подарък】 : Тази кожена кутия за салфетки с принтом отгоре и от всички страни идеален за дома, спалня, баня, всекидневна, кухня, офис, апартамент, маси, тумбочек, плотове в ресторанти, автомобили и т. Също така е чудесен подарък за нов дом, начало декор, и др. * 【Два размера подходящи за повечето кутии за салфетки】 : Кожена капак кутии за салфетки има два размера : пдк (5.7 в) и Правоъгълен (9.6 в), може да побере повечето кутии за салфетки стандартен размер или купчина отделни кърпички за лице. * 【ЛЕКОТА на зареждане И ПОДМЯНА на】 : Дизайн дупки от двете страни улеснява замяна на кожени капаци на кутии за салфетки или оправяне на салфетки.Идеалното допълнение към вашия плот, на нощното шкафче или комоду. * 【Лесна за съхранение И носене】 : Чрез бутони-защелкам и дръжката отстрани на дръжката е удобна за захващане и определяне на кожени капаци на кутии за кърпички, може да бъдат самостоятелни и лежеше, когато тя не се използва, и тя точно се побират в един куфар или чанта, лесно да се съхранява и да носи със себе си по време на пътуване. * 【Висококачествена кожа И лесно почистване】 : Нашият кожен калъф за салфетки, изработени от висококачествена двустранно PVC кожа, мека на допир, прости, модерни и практични.Лесен за почистване, просто избършете с влажна кърпа.Моля, обърнете внимание, че не може да се измие. * 【Универсално използване И чудесен подарък】 : Тази кожена кутия за салфетки с принтом отгоре и от всички страни идеален за дома, спалня, баня, всекидневна, кухня, офис, апартамент, маси, тумбочек, плотове в ресторанти, автомобили и т.

Two sizes:
Square
Rectangle:
9.4*5.1*3.6in
Material:
pvc double-sided leather
Package includes:
1x Tissue Box Cover
Features:
- Two sizes:
Two sizes for choice, our tissue box holder can hold most standard sizes and tissue boxes or stacks of tissues, facial tissues.:
- High-quality Materials:
Tissue boxes are handcrafted from high quality pvc double-sided leather, which is soft to the touch and durable.:
- Both Sides Opening:
With both sides openings, making leather tissue box cover easier to change the tissue box or replenish tissue.:
- Snap Buttons & Handles:
Snap buttons on the sides allow removable handle, can be disassembled and flattening when not in use, and put into suitcases and bags for easy storage and portability.:
- Fashion Design:
Printed on the top and all sides (no print on the bottom and handles). Tissue box cover cube perfectly decorates your home, living room, bathroom, table top, both beautiful and functional. :
- Applies to:
Tissue box cover is very suitable for tables, desks, bedside tables, countertops in your home, bedroom, bathroom, living room, kitchen, toilet, office, apartment, dining room, car, etc.:
- Easy to clean:
Just wipe it off with a wet wipe. Please note that it is not washable, machine washable, etc.:

Добавки за продукти..