• Ново
XHALERY Поставка За чадъри, стойка за чадъри, Стойки За чадъри, Модерен Фалшиви Поставка За чадъри, Куха Личност, Подова Кофа За Чадъри, Битови Съхранение на Чадъри В ло?
zoom_in

XHALERY Поставка За чадъри, стойка за чадъри, Стойки За чадъри, Модерен Фалшиви Поставка За чадъри, Куха Личност, Подова

BGN 1.67

Наличност
check Налично за поръчка

◆ Материал : Рамка чадър приема метална желязна дограма, солидна и лесно ржавеющую, дизайн на вътрешното куката, може да се съхранява сгъваем чадър ◆ Модерен дизайн : тънка форма може да се постави на входната стена, за да се гарантира обширно пространство.Модерен дизайн дизайн на входа създава спокойна атмосфера. ◆ Тава за прием на вода : В дъното има фиксирана канавка за прием на вода, която може да се натрупват водни капки, преносими чадър, за да се предотврати корозията рамка чадър и поддържане на чистотата на почвата. ◆ Мултифункционална поставка за чадъри : В допълнение към съхраняването на дългите чадъри, в нея също така може да се съхранява сгъваеми чадъри.Мокър чадър, окачена на кука, лесен за употреба, също може да се използва като бейзболна бита, треккинговой стик и т., Това се използва не само у нас, но и в офиси, ресторанти, училища и т. ◆ Размер : 20x20x60 см, моля, бъдете сигурни за закупуване, поставка за чадър ще ви направи доволни, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се отговори на вашите въпроси. ◆ Материал : Рамка чадър приема метална желязна дограма, солидна и лесно ржавеющую, дизайн на вътрешното куката, може да се съхранява сгъваем чадър. ◆ Модерен дизайн : тънка форма може да се постави на входната стена, за да се гарантира обширно пространство.Модерен дизайн дизайн на входа създава спокойна атмосфера. ◆ Тава за прием на вода : В дъното има фиксирана канавка за прием на вода, която може да се натрупват водни капки, преносими чадър, за да се предотврати корозията рамка чадър и поддържане на чистотата на почвата. ◆ Мултифункционална поставка за чадъри : В допълнение към съхраняването на дългите чадъри, в нея също така може да се съхранява сгъваеми чадъри.Мокър чадър, окачена на кука, лесен за употреба, също може да се използва като бейзболна бита, треккинговой стик и т., Това се използва не само у нас, но и в офиси, ресторанти, училища и т. ◆ Размер : 20x20x60 см, моля, бъдете сигурни за закупуване, поставка за чадър ще ви направи доволни, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се отговори на вашите въпроси.

Добавки за продукти..