• Ново
HYNAWIN 3-Нива Ъглова етажерка от бамбук и метал За съхранение на Подправки-Настолна лавица за книги, Стелажи за търговски изложения на продукти, Спестяващ Място Орган?
zoom_in

HYNAWIN 3-Нива Ъглова етажерка от бамбук и метал За съхранение на Подправки-Настолна лавица за книги, Стелажи за търговски

BGN 0.33

Наличност
check Налично за поръчка

{ПО-ЗДРАВА КОНФИГУРАЦИЯ} : Обновената версия на рафтове, конструкция от две крачета прави цялостната конструкция на по-стабилна и практичнаТой е подходящ не само за ъглови произведения, но и може да бъде плавно, монтиран директно върху масата. {ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОБЛИЦОВКИ}: свободно стоящи рафтове могат да се движат и да поставите почти навсякъде, включително на кухненски плотове, шкафове, килер и дори други стаи в дома.Тя може лесно да използвате за баня, за съхранение на козметични продукти и подправки в контейнери, а също и за съхранение на занаяти и бижута.Универсален бамбукови рафтове - перфектното решение за съхранение и организация на кухнята или вкъщи. {УКРАСА на МЕБЕЛИ} Просто индустриален стил може да се комбинира с различни стилове за украса на къщата в съответствие с вашите домашни нужди.В същото време ние използваме безопасни материали, за да ви е по-удобно по време на употреба.Използваме индустриален дизайн, за да осигури естетиката, като показва по-издръжливи и способни да издържат по-голяма тежест. {ИНОВАТИВЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН }Уникален дизайн на този рафтове.Този полк не просто трехъярусная, може да се използва по различни начини.Тъй като ние ще ви покажем, това може да бъде една ъглова етажерка или тя може да бъде разделена на две.По-скъпи инвестиции да ви донесе по-креативни нови проекти. {ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ } Концепцията за дизайна на нашата ъглови етажерки е да се отговори на нуждите на клиентите в евтин, дълготрайна и ефективна мебели.Тази мебел може да поставите на масата в кухнята, трапезарията, тоалетната, банята или друго място, което вие желаете, той е подходящ за всяко място. {ПО-ЗДРАВА КОНФИГУРАЦИЯ} : Обновената версия на рафтове, конструкция от две крачета прави цялостната конструкция на по-стабилна и практична.Той е подходящ не само за ъглови произведения, но и може да бъде плавно, монтиран директно върху масата. {ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОБЛИЦОВКИ}: свободно стоящи рафтове могат да се движат и да поставите почти навсякъде, включително на кухненски плотове, шкафове, килер и дори други стаи в дома.Тя може лесно да използвате за баня, за съхранение на козметични продукти и подправки в контейнери, а също и за съхранение на занаяти и бижута.Универсален бамбукови рафтове - перфектното решение за съхранение и организация на кухнята или вкъщи.

Добавки за продукти..