• Ново
Прозрачни Печати за Деня на бащата Threetols за производство на пощенски Картички, Думи на Любов, Прозрачни Гумени Печати, Печати за Направата на Празнични Картички, Де?
zoom_in

Прозрачни Печати за Деня на бащата Threetols за производство на пощенски Картички, Думи на Любов, Прозрачни Гумени Печати,

BGN 3.33

Наличност
check Налично за поръчка

1 Добро качество : Тези прозрачни печати Faher's Day са произведени от здрав силиконов материал, който няма мирис и лек, той не е лесно да се съборят или да се деформира, много разширен и деликатен, добро качество на изработката. Как да използвате : Изберете желаната прозрачен печат, нанесете печат на акрилен блок (не е включена в комплекта), изберете желаната цветна крафтовую тампон (не е включена в комплекта), раскрасьте печат, нанесете светеща печат върху хартия или картичка, след това ги оставете да изсъхне на въздуха, и най-накрая, изискана работа ще се провали. Широко приложение : Тези силиконови печати може да се прилага за украса на фотоалбум със собствените си ръце, празнични картички, scrapbooking, подарък бирок и всякакви други занаяти. Чудесен подарък : Прозрачен печат на тема за Деня Фахера - изискано бижу за празнични картички, страници за албуми, правене на списания или някакви други занаяти от хартия за деца и вашите приятели. Опаковката включва : 1 лист прозрачни марки Faher's Day.Съдържа ясни печати с други думи Деня Фахера, прозрачни печати за очила, прозрачни печати за шапки, печати за равенство. идеален за вашата бродерия.Различна форма за вашите различни нужди. Добро качество : Тези прозрачни печати Faher's Day са произведени от здрав силиконов материал, който няма мирис и лек, той не е лесно да се съборят или да се деформира, много разширен и деликатен, добро качество на изработката. Как да използвате : Изберете желаната прозрачен печат, нанесете печат на акрилен блок (не е включена в комплекта), изберете желаната цветна крафтовую тампон (не е включена в комплекта), раскрасьте печат, нанесете светеща печат върху хартия или картичка, след това ги оставете да изсъхне на въздуха, и най-накрая, изискана работа ще се провали. Широко приложение : Тези силиконови печати може да се прилага за украса на фотоалбум със собствените си ръце, празнични картички, scrapbooking, подарък бирок и всякакви други занаяти. Чудесен подарък : Прозрачен печат на тема за Деня Фахера - изискано бижу за празнични картички, страници за албуми, правене на списания или някакви други занаяти от хартия за деца и вашите приятели. Опаковката включва : 1 лист прозрачни марки Faher's Day.Съдържа ясни печати с други думи Деня Фахера, прозрачни печати за очила, прозрачни печати за шапки, печати за равенство.

Добавки за продукти..