• Ново
Уплътнението на корпуса на главата с торбичка Flashark, Винт и болтове за освобождаване на въздух - за Duramax 2001-2017 (червен)
zoom_in

Уплътнението на корпуса на главата с торбичка Flashark, Винт и болтове за освобождаване на въздух - за Duramax 2001-2017

BGN 1.00

Наличност
check Налично за поръчка

За нас: Flashark е основан с идеята за развитие, предусматривающей високо качество, висока производителност и високо ниво на обслужване.ние сме директен и професионален производител.Включва : входа на системата. изпускателната система. система на двигателя. система за охлаждане. вътрешни и външни детайли и др.it и е доставчик на услуги по завършване на автомобилните екстериори.ние винаги се грижим за това, за да предостави на клиентите най-доброто обслужване.Аксесоари : 1 алуминиева уплътнение Duramax, 1 бала винт и 4 болта, 7 и запечатване на пръстените " (2 къси болта 2001-2010 г. освобождаването, 2 дълги болта 2011 +, моля, изберете подходящо о-пръстен за друго място. По-лесна подмяна на филтъра : Използвайте тази алуминиева шайба за придвижване главата на филтъра Duramax на външната 1/2".Това осигурява по-лесен достъп до филтъра за бърза и лесна подмяна на филтъра всеки път!.Материал : Дистанционер и абитуриентски винт, произведени в машината с ЦПУ хлебна заготовки от алуминий 6061-T6 и анодированы черен цвят, за здравина и защита от корозия.Ще продължи цял живот.Абитуриентски винтове : Повече не изваждайте евтини пластмасови деления винтове, които могат да бъдат повредени при планиран техническо обслужване в рамките на срока на експлоатация на автомобила. 4 болта : къса дължина на резби 30 мм, най-дългата дължина на резби, 45 мм. Аксесоари : 1 алуминиева уплътнение Duramax, 1 бала винт и 4 болта, 7 и запечатване на пръстените " (2 къси болта 2001-2010 г. освобождаването, 2 дълги болта 2011 +, моля, изберете подходящо о-пръстен за друго място. По-лесна подмяна на филтъра : Използвайте тази алуминиева шайба за придвижване главата на филтъра Duramax на външната 1/2".Това осигурява по-лесен достъп до филтъра за бърза и лесна подмяна на филтъра всеки път!.Материал : Дистанционер и абитуриентски винт, произведени в машината с ЦПУ хлебна заготовки от алуминий 6061-T6 и анодированы черен цвят, за здравина и защита от корозия.Ще продължи цял живот.Абитуриентски винтове : Повече не изваждайте евтини пластмасови деления винтове, които могат да бъдат повредени при планиран техническо обслужване в рамките на срока на експлоатация на автомобила. 4 болта : къса дължина на резби 30 мм, най-дългата дължина на резби, 45 мм.

Добавки за продукти..