• Ново
Hemoton Малка Мебели за дома, Настолна Парцал, Видеорекордер за Коли, Синельная Четка, Средство за почистване на Плюшени, Инструмент за почистване от Микрофибър, Парца?
zoom_in

Hemoton Малка Мебели за дома, Настолна Парцал, Видеорекордер за Коли, Синельная Четка, Средство за почистване на Плюшени,

BGN 4.16

Наличност
check Налично за поръчка

ЛЕПКАВА КЪРПА ЗА АВТОМОБИЛ - микрофибър отстегивается от дръжка за лесно машинно пранеМек, удобен, без да се улови.ПОЧИСТВАНЕ на интериора на АВТОМОБИЛА - Благодарение на текстурата и доброто качество на производство, настолна парцал от шенилна може да чисти вас или мебели, без да оставя драскотини.КЪРПА ЗА АВТОМОБИЛ - улавя и задържа прах без почистващи препарати.АВТОМОБИЛНИ ПАРЦАЛИ - ОБСЛУЖВАНЕ на клиентите винаги е наш приоритет.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.АВТОМОБИЛНО КЪРПА - привлича като магнит, без да се добавят химикали.Нашата положително заредена микрофибър привлича отрицателно заредена.Осъществяване на списък 1 x Парцал Характеристики - Цвят : Както е показано парцал за мебели. -Размер : около 57x6,5x6,5 см/22,4x2,6x2,6 инча (Lxwxh), моющаяся парцал за прах. - Материал : Синельная парцал за прах. - Корона от микрофибър в голям размер, бързо да почиства големи повърхности.Тя е мека, удобна парцал за купето на автомобила, без улавяне. - Улавя и задържа прах без почистващи препарати, моющаяся четка за избърсване на прах. - Пылеулавливающая корона има .Ярък цвят позволява лесно да се забележи, когато е мръсно электростатическая парцал за избърсване на праха. - Благодарение на текстурата и доброто качество на производство, той може да чисти вас или мебели, без да оставя драскотини за статични тряпке. - Това ви позволява да стигнете до различни области за почистване.Той може да се огъва, за да се достигне до четки за избърсване на прах от мебелната шенилна около и под тях.Описание на продукта мебели за дома, Подходящи за всички видове помещения и ще ви помогне бързо да почистите помещението.парцал за почистване на ярки цветове дава възможност лесно да се забележи, когато е мръсно. кърпа за пол, което може да се изкриви, за да достигне до мебели и под нея. автомобилна корона с телескопична дръжка позволява дотягиваться до различни места за прибиране на реколтата. дюза за избърсване на прах е Направена от висококачествен материал, тя е здрава и дълго време не е замърсена. четка за почистване на автомобил Дюза за избърсване на прах.

Добавки за продукти..