• Ново
Популярни Трайни Смесители за кухня С Филтър Torneira Миксер на Бортике, Матова, Оцветена Аэрозольной боя, Черен, Въртящи се на 360 Градуса С Функции за Пречистване на во?
zoom_in

Популярни Трайни Смесители за кухня С Филтър Torneira Миксер на Бортике, Матова, Оцветена Аэрозольной боя, Черен, Въртящи се

BGN 37.75

Наличност
check Налично за поръчка

▶【Премиальное качество】 Формовани от плътен месинг дизайн на корпуса осигурява дълъг живот на използване, всеки кран за кухненски мивки, което се изпитва при високо налягане на водата, за да се гарантира високо качество и дълъг експлоатационен живот ▶【Модерен дизайн】 Матово черно покритие с добро качество, антикорозионна, не накърняват или.Модерен кран за вашия кухненската маса.Това е едно чудесно допълнение към вашата кухня.Много естетически изглежда. ▶【Лекота на работа】 Конструкция с една дръжка позволява лесно да се контролира температурата на водата и на обема на потока, въртящ се чучур с висока дъга на 360 градуса и осигурява пълен достъп до мивката, подобрена механична система за прибиране позволява на спусна с главата пръскачка на оригиналното си място след употреба. ▶【Стабилно налягане на водата】Можете да превключвате режима на пръскане по свое желание, без нестабилен вода под налягане. 3 режима на пръскане (поток, пръскане, пауза) и прибиращ распылительная корона могат да отговарят на вашите различни нужди.Струя за пълнене с вода, спрей за промиване, пауза, за да се предотврати пръскане при преместване на спрей за главата. ▶【Послепродажная защита】 Преди и след вашата покупка, ние ще ви предоставим висококачествено и приятелско обслужване на клиенти.Ако имате нужда от помощ в решаването на всякакви проблеми с продукта, ние ще се погрижим за това, да направи всичко възможно, за да ви помогнем!Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа! . ▶【Премиум качество】 Конструкция на корпуса от цели латунного леене осигурява дълъг живот на използване, всеки кран за кухненски мивки тестван при високо налягане на водата, за да се гарантира високо качество и дълъг експлоатационен живот. ▶【Модерен дизайн】 Матово черно покритие с добро качество, антикорозионна, не накърняват или.Модерен кран за вашия кухненската маса.Това е едно чудесно допълнение към вашата кухня.Много естетически изглежда. ▶【Лекота на работа】 Конструкция с една дръжка позволява лесно да се контролира температурата на водата и на обема на потока, въртящ се чучур с висока дъга на 360 градуса и осигурява пълен достъп до мивката, подобрена механична система за прибиране позволява на спусна с главата пръскачка на оригиналното си място след употреба. ▶【Стабилно налягане на водата】Можете да превключвате режима на пръскане по свое желание, без нестабилен вода под налягане. 3 режима на пръскане (поток, пръскане, пауза) и прибиращ распылительная корона могат да отговарят на вашите различни нужди.Струя за пълнене с вода, спрей за промиване, пауза, за да се предотврати пръскане при преместване на спрей за главата. ▶【Послепродажная защита】 Преди и след вашата покупка, ние ще ви предоставим висококачествено и приятелско обслужване на клиенти.Ако имате нужда от помощ в решаването на всякакви проблеми с продукта, ние ще се погрижим за това, да направи всичко възможно, за да ви помогнем!Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа! .

Добавки за продукти..