• Ново
Пила за Нокти Буферен Инструмент За Заточване на Нокти Инструмент За Педикюр за Опесъчаване на Лента От Неръждаема Стомана, 3 бр. за Маникюрного Салон на Пръстите н?
zoom_in

Пила за Нокти Буферен Инструмент За Заточване на Нокти Инструмент За Педикюр за Опесъчаване на Лента От Неръждаема Стомана,

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

【Пакетът включва】Вие ще получите 1 бр пилочку за нокти.Тази пила за нокти, подходящи за обработка на ноктите на ръцете, краката, естествени нокти, акрил на ноктите и режийни нокти, подходяща за момичета или жени, които обичат нийл-арт или ноктите салон. 【Добър материал】 Пила за нокти са изработени от неръждаема стомана, тя ви позволява да се даде ноктите в желаната форма и дължина, без да вредят на ноктите.Материал притежава добра устойчивост на износване, както пила за нокти здрава, я не е лесно да се прекъсне.Тази пила за нокти има много и най-малките частици на повърхността, които няма да навредят на ноктите и ще ги направят по-гладки и нежни. 【Поддържайте ноктите си красиви】 Тези пилочки за нокти полезни за премахване на the kinks, неравни ръбове, чипс и да се придаде на ноктите красив вид, те могат да се мият пряко на вода за поддържане на чистота.Тези пилочки за нокти лесна за почистване, те могат да бъдат бързо и лесно почистване на вода, те могат да се използват много пъти. 【Професионални инструменти за подпиливания нокти】 Тези маникюр пилочки бързо се изрязват или придават ногтю желаната форма и дължина.Те също са идеални за премахване на гел с наращенных или режийни нокти, което го прави ноктите гладки. 【Лесна употреба】 Тази пила за нокти лесен за употреба, подходящи не само за професионални маникюрных салони, но и за diy в домашни условия.Тази пилочку за нокти може да се използва като отрежете, така и пред маникюр nail art.Тази пила е идеално място за вашия нийл арт, можете да споделите със семейството си или с приятели на парти, това е много забавно. 【Пакетът включва】Вие ще получите 1 бр. пилочку за нокти.Тази пила за нокти, подходящи за обработка на ноктите на ръцете, краката, естествени нокти, акрил на ноктите и режийни нокти, подходяща за момичета или жени, които обичат нийл-арт или ноктите салон. 【Добър материал】 Пила за нокти са изработени от неръждаема стомана, тя ви позволява да се даде ноктите в желаната форма и дължина, без да вредят на ноктите.Материал притежава добра устойчивост на износване, както пила за нокти здрава, я не е лесно да се прекъсне.Тази пила за нокти има много и най-малките частици на повърхността, които няма да навредят на ноктите и ще ги направят по-гладки и нежни. 【Поддържайте ноктите си красиви】 Тези пилочки за нокти полезни за премахване на the kinks, неравни ръбове, чипс и да се придаде на ноктите красив вид, те могат да се мият пряко на вода за поддържане на чистота.

Добавки за продукти..