• Ново
Килимче за йога Marjar за жени / мъже, Обръщане на мат за упражнения и фитнес с принтом 1/4 инча за всички тренировки бос, Нескользящий килимче за йога с каишка за носене ?
zoom_in

Килимче за йога Marjar за жени / мъже, Обръщане на мат за упражнения и фитнес с принтом 1/4 инча за всички тренировки бос, Нескользящий

BGN 9.33

Наличност
check Налично за поръчка

Да КОМБИНИРАТ КОМФОРТ и БАЛАНС - Плътни и хомогенни частици пяна осигуряват по-добро омекотяване, която може да предпазва ставите от наранявания Дебелина 6 мм осигурява добра стабилност, без компромис в комфорта. Идеален за практикуване на йога, пилатес, отжиманиями от пода, силови упражнения и други упражнения на пода боси.Двойна нескользящая КОНСТРУКЦИЯ - Благодарение на какъвто и да е материал с висока плътност, тази подложка за фитнес достатъчно тежък, за да може да се разположи доста точно и остана на място, а не се движи по пода.Лепкава текстурирани релеф на точки по повърхността предоставя отлично сцепление. (За най-добри резултати препоръчваме ви да използвате кърпа за йога заедно за практикуване на гореща йога).КРАСИВ обратим дизайн - предлага се с красиви щампи и от двете страни.Кажете сбогом на посредствеността, незабавно станете център на внимание. 6 P FREE - Нашите подложки са произведени от екологично чист PVC материал, който не съдържа DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP и DNOP.И при първия разворачивании ще се усети силно, но безвреден миризма.По-добре разгънете и да се проветри мат в продължение на 2-3 дни преди да се използва. (Обикновено ние ние разработваме и проветриваем нашия килимче за йога в продължение на 2 дни преди да бъдат пакетирани).УДОБНА ПЕРЕНОСКА и УДОБНО СЪХРАНЕНИЕ - само 3,1 килограма, които не са тромави.Предлага се с каишка за носене на ръка и чанта за съхранение.Можете лесно да го вземете с вас навсякъде.Да КОМБИНИРАТ КОМФОРТ и БАЛАНС - Плътни и хомогенни частици пяна осигуряват по-добро омекотяване, която може да предпазва ставите от наранявания. Дебелина 6 мм осигурява добра стабилност, без компромис в комфорта. Идеален за практикуване на йога, пилатес, отжиманиями от пода, силови упражнения и други упражнения на пода боси.Двойна нескользящая КОНСТРУКЦИЯ - Благодарение на какъвто и да е материал с висока плътност, тази подложка за фитнес достатъчно тежък, за да може да се разположи доста точно и остана на място, а не се движи по пода.Лепкава текстурирани релеф на точки по повърхността предоставя отлично сцепление. (За най-добри резултати препоръчваме ви да използвате кърпа за йога заедно за практикуване на гореща йога).КРАСИВ обратим дизайн - предлага се с красиви щампи и от двете страни.Кажете сбогом на посредствеността, незабавно станете център на внимание.

Добавки за продукти..