• Ново
HOSL Черни Въжета 100 Опаковане Черни Презрамки за икони Офис въжета, въжета за самоличност, въжета за визитни картички, Студентски въжета, Въжета за работниците и слу?
zoom_in

HOSL Черни Въжета 100 Опаковане Черни Презрамки за икони Офис въжета, въжета за самоличност, въжета за визитни картички,

BGN 1.33

Наличност
check Налично за поръчка

✅【Материал】 Изработени от висококачествен найлон, нашите кръгли плетени шнурковые въжета са трайни, леки, омекнат и не съдържат статични смущения, което ги прави издръжливи и не дразнят врата ✅【Дължина】 Дължината на тези ленти е 19 инча.Дължина в разложенном формата : около 36 сантиметра. ✅【Метален J-образныйкрюк】Този метална кука е с висока носеща способност, него не е лесно да се деформира и заржаветь, така че не се тревожи за ежедневна употреба. ✅【100шт съраунд каишка】 Всяка търговска единица съдържа 100 опаковки презрамки, че е отличен избор за фирми при издаване на карти на служителите. ✅【Широко приложение】 Тези въжета са идеални за студенти, офицери и т., За съхранение на ключове, икони, лични карти и предотвратяване на загуба. ✅【Материал】 Изработени от висококачествен найлон, нашите кръгли плетени шнурковые въжета са трайни, леки, омекнат и не съдържат статични смущения, което ги прави издръжливи и не дразнят врата. ✅【Дължина】 Дължината на тези ленти е 19 инча.Дължина в разложенном формата : около 36 сантиметра. ✅【Метален J-образныйкрюк】Този метална кука е с висока носеща способност, него не е лесно да се деформира и заржаветь, така че не се тревожи за ежедневна употреба. ✅【100шт съраунд каишка】 Всяка търговска единица съдържа 100 опаковки презрамки, че е отличен избор за фирми при издаване на карти на служителите. ✅【Широко приложение】 Тези въжета са идеални за студенти, офицери и т., За съхранение на ключове, икони, лични карти и предотвратяване на загуба.

Добавки за продукти..