• Ново
Cabilock Нокти Jewels 24 с Организатора Пластмасов Бял Малък Калъф За Съхранение на Окото Отделения За Старите Части на Ноктите Контейнер Многофункционални Медицински Ук?
zoom_in

Cabilock Нокти Jewels 24 с Организатора Пластмасов Бял Малък Калъф За Съхранение на Окото Отделения За Старите Части на Ноктите

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

СЪХРАНЕНИЕ на БИЖУТА за НОКТИ-АРТ - Изработено от пластмаса, гладко и напълно прозрачноПЛАСТМАСОВ РАЗДЕЛИТЕЛНАТА КУТИЯ е Изработена от пластмаса, гладка и напълно прозрачна.ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - леки и компактни, удобни и лесни за переноске.Стилен прозрачен дизайн, е лесно да намерите това, което искате.ПЛАСТМАСОВИ КОНТЕЙНЕРИ С РАЗДЕЛИТЕЛИ - Подвижна конструкция.Можете да регулирате разделители, за да създаде клон по ваш размер.КУТИЯ за бродерия - Двойно капаче, за да се уверите, че калъф за съхранение случайно не се отвори.Пратката включва 1 x кутия за съхранение Характеристики калъф за бижута за пътуване - Цвят : както е показано на пластмасови разделители за чекмеджета. - Лесен и компактен, удобен и лесен за переноске.Стилен прозрачен дизайн, е лесно да намерите това, което ви трябва, за съхранение на бижута. - Материал : Пластмасова кутия за съхранение с разделители. пластмасова кутия за разделител - Изработени от пластмасов материал, гладък и напълно прозрачна кутия за съхранение на бижута за нокти. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалните разделители кутията на продукта. - Подвижна конструкция.Можете да регулирате преграда, за да създаде клон в кутия за риболовни примамки на вашия размер. - прозрачен калъф за съхранение с 24 отделения, лесен и практичен.Могат да се погрижат за различните нужди на пластмасови контейнери за съхранение на багаж. - Двойна закопчалка на бутони, за да сте сигурни, че калъф за съхранение случайно не се отвори кутия за съхранение на нийл арт. - Размер : прибл. пластмасови кутии за съхранение с размери 19,5x13x3,5 виж Описанието Пластмасови чекмеджета за съхранение на Този предмет представлява малък калъф за съхранение на аксесоари с 24 отделения, на всеки 3 отделения образуват редица, като при това всеки офис на индивидуално, и на всеки ред може да се махне, да използват или да го отнесе със себе си.пластмасов разделител за съхранение на малки предмети, като колиета, обеци, и аксесоари за дизайн на ноктите и дори хапчета, бонбони и т.

Добавки за продукти..