• Ново
Прототипи дъска с десет кадъра, сухо изтриване 9 x 12 Двустранно дъска за математическите манипулации за деца - Модел област и 2 Десятирамки за практикуване на матема?
zoom_in

Прототипи дъска с десет кадъра, сухо изтриване 9 x 12 Двустранно дъска за математическите манипулации за деца - Модел област

BGN 0.33

Наличност
check Налично за поръчка

✨ ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО - Тази дъска за математическите манипулации с десет кадъра за решаване на математически задачи е изработена от безопасни, действително нетоксичен и висококачествен материал Masonite, което я прави здрава и дълготрайна, което ви позволява да го използвате, година след година ? ПОКРИТИЕ с ясно стиранием : Нашата блокнотная дъска с десет кадъра за сухо изтриване, покрита с висококачествено покритие с ясно стиранием, което ви позволява да пиша гладко и по-бързо, а също така позволява лесно се пере цифри след изписване и практики. ? ДВУСТРАННИ - Нашите класни дъски за студенти двустранни, с две десятирамными рамки и 1 празен уравнение на една страна и модел на областта, която е специално разработена за умножение 2х2 цифри при решаването на основни математически задачи. ? Най-ДОБРИЯТ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРАКТИКУВАНЕ на МАТЕМАТИКАТА - тази дъска в десет кадъра с модела на площ от друга страна дава възможност на учениците да работят индивидуално, по двойки или на малки групи, а също така и помага на учениците лесно и ефективно да усвоят и прилагат на практика основните математически умения. ? Множество и екологично - нашата настолна дъска за сухо изтриване ще ви помогне да спестите хартия и пари, което позволява на децата, учениците и учителите да работят върху задачите на незаличим на повърхността и да бъдат по-екологични за спасението на земята.математически игри с умножение дъска за умножение дъска за сухо изтриване за настолни дъски за ученици мини-бяла дъска за сухо изтриване мини-бели дъски за ученици десятикадровые математически манипулации ученические бели дъски метод настолен кутия.

Добавки за продукти..