• Ново
ABOOFAN Червен Портфейл Заек Чантата си Заек в Чантата си 30шт Нова Година на Заека Червени Пликове, Китайски Традиционни Червени Пари Чанти Червени Пакети Китайски Че?
zoom_in

ABOOFAN Червен Портфейл Заек Чантата си Заек в Чантата си 30шт Нова Година на Заека Червени Пликове, Китайски Традиционни

BGN 1.67

Наличност
check Налично за поръчка

Можете да получите достатъчно количество от традиционните китайски червени пликове, които може да са достатъчни, за известно времеСмята се, че червеният плик ще донесе късмет на този, който го получава, и той също ще донесе късмет на този, който го е изпратил.Фигура на лицевата страна на всеки плик атрактивен и означава добри пожелания на получателя късмет, благоденствие, здраве и щастие.Изненадайте вашите приятели или членове на семейството тези атрактивни червени конвертами, и те ще бъдат щастливи да получат червени пликове.Елегантен и луксозен дизайн, олицетворява щастие и радост, можете да го използвате сами или като подарък за приятелите си и семейството си.Описание 2023 нова година наближава.Хората се готвят за нова година; червени пликове - основен елемент на китайската Нова година по лунния календар.Червени пликове символизират добри благословии и носят късмет на хората.Човек, който получи червен плик, ще усети вашата любов, грижа, доброта и топлина.Изработен е от здрава хартия, с гладка повърхност, приятна на допир.Характеристики -Цвят : червен -Материал : Хартия Размер : 16.12 инча - Фигура на лицевата страна на всеки плик атрактивен и означава добри пожелания на получателя късмет, благоденствие, здраве и щастие. - Смята се, че червеният плик ще донесе късмет на този, който го получава, и той също ще донесе късмет на този, който го е изпратил. - Елегантен и луксозен дизайн, олицетворява щастие и радост, можете да го използвате сами или като подарък за приятелите си и семейството си. - Изненадайте вашите приятели или членове на семейството тези атрактивни червени конвертами, и те ще бъдат щастливи да получат червени пликове. - Можете да получите достатъчно количество от традиционните китайски червени пликове, които може да са достатъчни, за известно време.- Размер : 16,8x8,8 см. комплектът включва 30 х червени пликове.

Добавки за продукти..