• Ново
TKFDC Тренажор за талия, женски корсет със стоманени кости, отразител на тялото за отслабване, колан за сауна, спортни колани за фитнес, шейпър (Цвят: D, размер: X-Large)
zoom_in

TKFDC Тренажор за талия, женски корсет със стоманени кости, отразител на тялото за отслабване, колан за сауна, спортни колани

BGN 0.67

Наличност
check Налично за поръчка

Това помага за изгарянето на мазнините в областта на корема и намалява обема на корема и талиятаСпортен колан тренировъчен колан е изработен от здрава и гъвкава тъкан.Предназначен за създаване на интензивна тренировка, като същевременно се гарантира завораживающую атракция по време на тренировки. спортен тренажор за талия се поставят, за да се насладите на физически упражнения или просто пренасяне на дома за изпълнение на ежедневните задачи. широк дизайн на раменния колан, уменьшающий налягане на раменните ремъци на раменете, плътен и удобен, плътно в близост до тялото.Това помага за изгарянето на мазнините в областта на корема и намалява обема на корема и талията.Спортен колан тренировъчен колан е изработен от здрава и гъвкава тъкан.Предназначен за създаване на интензивна тренировка, като същевременно се гарантира завораживающую атракция по време на тренировки. спортен тренажор за талия се поставят, за да се насладите на физически упражнения или просто пренасяне на дома за изпълнение на ежедневните задачи.-широк дизайн на раменния колан, уменьшающий налягане на раменните ремъци на раменете, плътен и удобен, плътно в близост до тялото.Съвет : (1 см = 0,39 инча, 1 инч = 2,54 см) на Помещение включва : 1 * коригиращо бельо (с изключение на други предмети, изобразени на дисплея)1. Моля, се допуска отклонение от 2-5 см от измерване. Поради различни компютърни екрани и монитори действителният цвят може да се различават малко от изображението.

Добавки за продукти..