• Ново
Кръгли Тъкани Салфетки, Памучни Подложки, кухненски ръкавици, Комплект от 2 теми за Топли Ястия, Горещи Тенджери, Тигани, Ретро Морски Компас, Роза, Кухненски Кърпи, ?
zoom_in

Кръгли Тъкани Салфетки, Памучни Подложки, кухненски ръкавици, Комплект от 2 теми за Топли Ястия, Горещи Тенджери, Тигани,

BGN 10.66

Наличност
check Налично за поръчка

● Изплетен от 100% памук въже - всеки детайл е уникален, благодарение на ръчната бродерия, която можете да използвате като на каботажните, салфетки, подстаканников и прихваток ● Тези памучни подложки са с дебелина от 0,27 инча, които могат да бъдат добре използвани за изолация на горещите тенджери ферма за горещите печки, тенджери и тигани в кухнята или места за хранене маси, както и на топли напитки.Ракита поставка предпазва вашия маса за хранене от надраскване или следи от прегряване, удължаване на срока на експлоатация на вашия плот. ● Декор за вашата кухня ще изглежда привлекателно с тези кухненски подкрепа и прихватками, тъкани от памучни нишки.Дори когато не се използва, красив дизайн декор ще подобри усещането и външния вид на масата за хранене.Нашият уникален дизайн с тематичен модел ще впечатлите гостите си си официална вечеря или събитие. ● Набор от каботажните за топли ястия от 2 теми (9 + 7 инча) : една 9-инчов поставка е много голяма, част е в пълен комплект, подходящ за тигани или тигани по-голям размер, а другата е с диаметър 7 см и е подходяща за тигани или тигани обикновен размер.И двете размер също може да се използва като топлоустойчива салфетки или на каботажните за чаши.Чудесен подарък за домакинята, подарък за рожден ден, подарък за Деня на майката, празничен подарък, коледен подарък, нов дом и др. ● Лесен за почистване : Обикновена четка, само трябва да се избършете с влажна кърпа, за да отстраните петна от повърхността.Ако си хлопчатобумажном прихватке остават трохи или друга прах, леко се разклаща, за да премахнете боклука, или измийте ръчно със студена сапунена вода и го оставете да изсъхне на въздуха. ● Изплетен от 100% памук въже - всеки детайл е уникален, може да се използва като каботажните, салфетки, подстаканников и прихваток. ● Тези памучни подложки са с дебелина от 0,27 инча, които могат да бъдат добре използвани за изолация на горещите тенджери ферма за горещите печки, тенджери и тигани в кухнята или места за хранене маси, както и на топли напитки.Ракита поставка предпазва вашия маса за хранене от надраскване или следи от прегряване, удължаване на срока на експлоатация на вашия плот. ● Декор за вашата кухня ще изглежда привлекателно с тези кухненски подкрепа и прихватками, тъкани от памучни нишки.Дори когато не се използва, красив дизайн декор ще подобри усещането и външния вид на масата за хранене.Нашият уникален дизайн с тематичен модел ще впечатлите гостите си си официална вечеря или събитие. ● Набор от каботажните за топли ястия от 2 теми (9 + 7 инча) : една 9-инчов поставка е много голяма, част е в пълен комплект, подходящ за тигани или тигани по-голям размер, а другата е с диаметър 7 см и е подходяща за тигани или тигани обикновен размер.

Добавки за продукти..