• Ново
VALICLUD Обзавеждане за Фитнес Ролка За Упражнения Ролка на Въртящата се Поставка Аксесоари за Спортстеров Ролка Тяговый Ролка за Фитнес Зала Колелото на Ролка за Фит?
zoom_in

VALICLUD Обзавеждане за Фитнес Ролка За Упражнения Ролка на Въртящата се Поставка Аксесоари за Спортстеров Ролка Тяговый Ролка

BGN 9.65

Наличност
check Налично за поръчка

Алуминиева сплавКолелото на подемни ролка : ??АКСЕСОАРИ за фитнес зала??Тросовый ролка е произведен от траен и практически материал, който се отличава с издръжливост.Ролка широко се използва за теглене на въжето и домашно фитнес, домашно стойки за шкивной система за домашно фитнес зала, подемни блокове, талей, стълба лифта, фитнес оборудване, бельо въже.Това може да ви спести ценно време и труд, доставка на ви по-забавно.Инструмент за силови упражнения : широко използван ролка за теглене на въжето и домашно фитнес, домашно планина за шкивной система за домашен фитнес.Кабелна машина за домашна фитнес зала : по-Умен и научен дизайн може да помогне за намаляване на вибрациите и да я направи по-сигурна и практична.Определяне на кабела за фитнес зали : една Ролка, издръжлив и надежден.За известно време тя може да се намира в помещения или на открито, без никакви проблеми.Въртящи тросовый ролка : ?? ПРИБИРАЩ клин??.Осъществяване на списък 1 х Характеристики на ролка -Размер : 17,00 X7,50 X1,80 см / 6,68 X2,95 X0 въртящи тросовый ролка. -Цвят : както е показано на смяна на колело шайба -Материал : щипка за кабела машини от алуминиева сплав - Безопасно и практично, и може да попречи на връзване на въже, въже или телени въжета, за да се осигури безопасно опъване на трицепс. - Превъзходно производственият процес осигурява добра носеща способност и може добре да ви послужат в системата от макари за фитнес. - Ролка може да се намали триенето на колелата, да бъде плавно и тихо, без да се притеснявате за това, че други потревожат закрепване на кабел шайба за фитнес зала. - Може да се използва за асансьори, подемни блокове, стълбищни асансьори, магазин лифтове, съоръжения за фитнес и други кабелни макари. -Антикоррозийный, устойчиви на високи температури, лек, ще ви осигури максимално удобство при работа с въртящ се елемент ролка.Описание на продукта Натяжное колело Лесна инсталация и лесна за използване на повишаване на ефективността на вашия фитнес.тросовое сменное шкивное колелото -продукт на висока мощност с много практичен дизайн и сверхточной структура.подемни шкивное колелото на Фитнес ролка може да отговори на вашите различни нужди.тросовое тренажерное оборудване може да се използва за домашни шкивных системи, домашни проекти направи си САМ, симулатори и т.

Добавки за продукти..