• Ново
ブラッズモデル(Bra.z. Models) Комплект за смяната на вида на товара Bloods модели BRZBZ4129 1/144 Boeing B757-200C (за Zubezda) Пластмасови Модели
zoom_in

ブラッズモデル(Bra.z. Models) Комплект за смяната на вида на товара Bloods модели BRZBZ4129 1/144 Boeing B757-200C (за Zubezda)

BGN 32.10

Наличност
check Налично за поръчка

Пластмасов модел в комплекта не е включенаДетайли за пластмасови модели, изискващи монтаж и боядисване.Лепила, инструменти, бои и т. се продават отделно. детайли в мащаб 1/144.Детайли от смола, за авиационни комплекти.Детайли за модели Bra.Импортирайте Пластмасови модели.Пластмасов модел в комплекта не е включена.Детайли за пластмасови модели, изискващи монтаж и боядисване.Лепила, инструменти, бои и т. се продават отделно. детайли в мащаб 1/144.Детайли от смола, за авиационни комплекти.Детайли за модели Bra.Импортирайте Пластмасови модели.Това е детайл за пластмасови модели на широката модел на "Комплект за ремонт на товарни самолети Boeing B757-200 C 1/144 (за Zubeda)".Това е един детайл от смола за авиационен комплект.Този продукт е детайл за пластмасови модели.Пластмасов модел в комплекта не е включена.Лепила, инструменти, бои и т. се продават отделно. "Пластмасов модел" е регистрирана търговска марка, собственост на Японската асоциация на промишлените кооперации на пластмасови модели.В състава на този продукт не са включени никакви лепила, бои, инструменти или батерии.

Добавки за продукти..