• Ново
Фенер Press Бостън, Масачузетс, Абстракция Skyline (Черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина и микровълнова печка)
zoom_in

Фенер Press Бостън, Масачузетс, Абстракция Skyline (Черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна

BGN 8.00

Наличност
check Налично за поръчка

Бостън, Масачузетс, Skyline Abstract (Черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина и микровълнова печка), голяма дръжка С-образна формаИзображения, отпечатани от двете страни на чаши.Устойчиви на uv устойчиви и избледняват, оцветени с безопасни мастила предоставят трайно и перфектно покритие.Отпечатано в САЩ.Бостън, Масачузетс, абстракция Skyline (черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина и микровълнова печка), голяма дръжка С-образна форма.Изображения, отпечатани от двете страни на чаши.Устойчиви на uv устойчиви и избледняват, оцветени с безопасни мастила предоставят трайно и перфектно покритие.Отпечатано в САЩ.Тази висококачествена и оригинална чаша от Фенер Press се отличава ясни детайли и ярки изображения в Бостън, Масачузетс, абстрактен пейзаж (черна керамична чаша за кафе и чай с капацитет от 15 грама, могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка). -керамична чаша с кръгла дръжка на 15 грама. -Изображението отпечатани от двете страни на черна чаши. -Устойчиви на uv радиация и замира цветни безопасни мастила за трайно и безупречно покритие. -Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка. -Отпечатано в САЩ.Фенер Press - динамично развиваща се арт компания, специализирана в водещите световни образи.Нашата колекция включва оригинални произведения, създадени от на нашия собствен екип от художници, снимки, тенденции за дома и офиса, винтажное изкуство и др.Вашата подкрепа ни позволява да продължим да се отдадете на любимите си неща - да създават красиви произведения на изкуството.

Добавки за продукти..