• Ново
N/A Мързелив Тави, за закуски, Купа за плодове, поднос за шоколадови бонбони във формата на ягоди, Сладко Домашни чиния за плодове, чиния за закуски, чиния за предясти?
zoom_in

N/A Мързелив Тави, за закуски, Купа за плодове, поднос за шоколадови бонбони във формата на ягоди, Сладко Домашни

BGN 1.67

Наличност
check Налично за поръчка

1To за удобство на използването на ръба на нашия десертницы добре полирани и се образува гладка линия, което го прави по-удобни за употреба.И по-безопасен за ежедневна употреба. Добре проектирана стойка за основание помага да се уверите, че ястие за мезета с различна форма стабилно стои на масата, му е трудно да падне или да се подхлъзне.Можете да го използвате с лекота. Боядисан в ярък цвят, може да повиши апетита.Не избледняват, не е токсичен и е безопасен за храните. Подходящ е за приготвяне на салати, десерти, плодове, закуски и други ястия. Приет от висококачествени материали PP, лесен за почистване.Можете да използвате го хиляди пъти. Идва с приятен дизайн във формата на плодове.Мультяшная салатница креативна и ще донесе по-интересно в кухнята.To за удобство на използването на ръба на нашия десертницы добре полирани и се образува гладка линия, което го прави по-удобни за употреба.И по-безопасен за ежедневна употреба. Добре проектирана стойка за основание помага да се уверите, че ястие за мезета с различна форма стабилно стои на масата, му е трудно да падне или да се подхлъзне.Можете да го използвате с лекота. Боядисан в ярък цвят, може да повиши апетита.Не избледняват, не е токсичен и е безопасен за храните. Подходящ е за приготвяне на салати, десерти, плодове, закуски и други ястия. Приет от висококачествени материали PP, лесен за почистване.Можете да използвате го хиляди пъти. Идва с приятен дизайн във формата на плодове.Мультяшная салатница креативна и ще донесе по-интересно в кухнята.To за удобство на използването на ръба на нашия десертницы добре полирани и се образува гладка линия, което го прави по-удобни за употреба.И по-безопасен за ежедневна употреба. Добре проектирана стойка за основание помага да се уверите, че ястие за мезета с различна форма стабилно стои на масата, му е трудно да падне или да се подхлъзне.Можете да го използвате спокойно. Боядисан в ярък цвят, може да повиши апетита.Не избледняват, не е токсичен и е безопасен за храните. Подходящ е за приготвяне на салати, десерти, плодове, закуски и други ястия. Приет от висококачествени материали PP, лесен за почистване.Можете да използвате го хиляди пъти. Идва с приятен дизайн във формата на плодове.Мультяшная салатница креативна и ще донесе по-интересно в кухнята.

Material:
PP
Color:
Red/Green/White/Pink
Type:
Fruit Plate
Size:
A-21x27cm/B-17x28cm
The package includes:
1*fruit dish:
1.Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Due to the manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation.Thanks!:
2. Even if the color is the same, different environments and different lights will show different colors. Please allow reasonable color difference. :

Добавки за продукти..