• Ново
Плот за Салфетки на руло Alipis: от Плотове Декор за Баня, Безплатен Кухненски Опаковка Стилна Стойка Декоративни Офис Фигурки Стенен Вертикален Организатор на Засто?
zoom_in

Плот за Салфетки на руло Alipis: от Плотове Декор за Баня, Безплатен Кухненски Опаковка Стилна Стойка Декоративни Офис Фигурки

BGN 1.00

Наличност
check Налично за поръчка

Държач за тоалетна хартия с Място за съхранение : ??Той е с плавни линии и елегантен дизайн практичен подарък за всеки повод.Това може да се съхранява на хартиени кърпи и да ги поддържат чисти и в добро състояние.Поставка за хартиени кърпи : Специална конструкция предпазва я от преобръщане и гарантира, че тя е здраво удержится на място, когато сте отрываете чаршафа.Титуляр гъба за кухня : Този продукт е подходящ за дома, офиса, хотели, ресторанти, общежития и някои други случаи.Поставка за тоалетна хартия : Нескользящее дъното, увеличава триенето, по-устойчиви. за да се грижи просто да избършете с влажна кърпа.Свободно стояща салфетка : Тя побира рулонную хартия всички размери и има стилен дизайн, който идеално се съчетава с всякакъв интериор.Държач за тоалетна хартия с Място за съхранение : ??Той е с плавни линии и елегантен дизайн. практичен подарък за всеки повод.Това може да се съхранява на хартиени кърпи и да ги поддържат чисти и в добро състояние.Поставка за хартиени кърпи : Специална конструкция предпазва я от преобръщане и гарантира, че тя е здраво удержится на място, когато сте отрываете чаршафа.Титуляр гъба за кухня : Този продукт е подходящ за дома, офиса, хотели, ресторанти, общежития и някои други случаи.Поставка за тоалетна хартия : Нескользящее дъното, увеличава триенето, по-устойчиви. за да се грижи просто да избършете с влажна кърпа.Свободно стояща салфетка : Тя побира рулонную хартия всички размери и има стилен дизайн, който идеално се съчетава с всякакъв интериор.Пратката включва 1 х стойка за ролка хартия Характеристики -Благодарение на простия дизайн в ретро стил, тя е едновременно поставяне на ролка хартия и настолна поставка за салфетки с орнаменти. - Цвят : Червен поставка за хартиени кърпи за ръце - Размер : Около 16,00 X13,50 X13,00 см / 6,29 X5,31 X5 поставка за салфетки. - Материал : Керамика, държач за чаши - лесно Можете да поставите държач за кърпички на всяко място, много лек, лесен за роуминг титуляр за хартиени кърпи за ръце на кухненската маса. -Нескользящее дъното, увеличава триенето е по-стабилно. за да се грижи просто да избършете с влажна кърпа, за настолен органайзер за ролка хартия. - Той има плавни линии и елегантен дизайн.Това е практичен подарък за всеки повод, стойка за ролка хартия.

Добавки за продукти..