• Ново
Стандартен модел на Зъби-Зъбите Модели За обучение на пациенти,на стандартния Модел на Зъбите Модел Стоматологично Ротового Типодонта Свалящ Обучение Модел на зъ?
zoom_in

Стандартен модел на Зъби-Зъбите Модели За обучение на пациенти,на стандартния Модел на Зъбите Модел Стоматологично Ротового

BGN 9.43

Наличност
check Налично за поръчка

【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СЦЕНА】 : Демонстрационен модел на импланта и фиксирани протези на имплантатеРеконструкция на имплантате, за да се избегне увреждане на съседните зъби. 【ОБЯСНЯВА ЗНАЧЕНИЕТО на】 : Модел на зъбите може да се обясни значението на инсталирането на имплант за правилното протезиране. 【ПОДХОДЯЩ ЗА】 : Образователна модел за зъби е отличен за демонстрация на пациенти на стоматологични кабинети, както и за корпоративни презентации. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Използва се в стоматологични училища и колежи в образователни програми, демонстрации и обучение на студенти. 【ПОКУПКА без РИСК】 Удовлетворение на нуждите на клиентите - това е нашето желание.Продукти неизбежно ще се сблъскат с някои неравности по време на транспортиране.По време на транспортиране на продукта неизбежно ще се сблъска с някои неравности, което може да доведе до получаване на нередности.Ако се сблъскате с това, моля, свържете се с нас и екип ще отговори в рамките на 24 часа.Описание : Модел на зъбен имплант, създаден специално за програми стоматологични училища, за да помогне на учениците да разберат процедурата за имплантиране на зъби, патология и методи за възстановяване и обучение на имплантиране.Той също така е идеален за обсъждане на планиране на лечението на пациентите.Характеристики : Демонстрационен модел на импланта и фиксирани протези на имплантате. Обяснява значението на инсталирането на имплант за правилното протезиране. Реконструкция на имплантате, за да се избегне увреждане на съседните зъби.Отличен за демонстрации на пациенти на стоматологични кабинети, както и за корпоративни презентации.Използва се в стоматологични училища и колежи в образователни програми, демонстрации и обучение на студенти.Технически характеристики : Материал : Стоматологичен материал Цвят : оранжево Брой : 1 Тегло : 242 г (прибл.) Пратката включва : 1 х стоматологичен модел Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Добавки за продукти..