• Ново
Uonlytech Окачен лампа Окачена Стъклена Лампа лампа стъклена лампа кристална лампа със стъклен капак на лампата Покриване на осветителното тяло Декоративен Ретро лам?
zoom_in

Uonlytech Окачен лампа Окачена Стъклена Лампа лампа стъклена лампа кристална лампа със стъклен капак на лампата Покриване

BGN 3.33

Наличност
check Налично за поръчка

Лампиони за керосин лампи : Покриване на осветителното тяло е изработен от стъкло, което е много безопасно и практично за използванеМаслен лампа за камината : Този лампа идеална за използване в дома, в магазина, квартири, настаняване и в някои други случаи.Топки за маслени лампи : добра подмяна на стария или счупен абажура керосин лампа, придающая вашата лампа нов вид.Комин за лампи : Този декоративна лампа може да направи светлината е по-мека и няма да навреди на очите.Комин Фенер : може да се използва не само като светлинното устройство, но и като декорация на дома.Лампиони за керосин лампи : Покриване на осветителното тяло е изработен от стъкло, което е много безопасно и практично за използване.Маслен лампа за камината : Този лампа идеална за използване в дома, в магазина, квартири, настаняване и в някои други случаи.Топки за маслени лампи : добра подмяна на стария или счупен абажура керосин лампа, придающая вашата лампа нов вид.Комин за лампи : Този декоративна лампа може да направи светлината е по-мека и няма да навреди на очите.Комин Фенер : може да се използва не само като светлинното устройство, но и като декорация на дома.Осъществяване на списък 1 x Капак на лампата Характеристики - Цвят : прозрачен Размер : 10,50 X8,00 X6,50 см / 4,13 X3,14 X2,55 инча -Този декоративна лампа може да направи светлината е по-мек, и това няма да навреди на очите. - Материал : Стъкло - може да се използва не само като светлинното устройство, но и като декорация на дома. - Тази лампа е подходяща за керосин лампа, малка маслена лампа и някои други лампи. - Светлинна капак, изработен от стъкло материал, който е много сигурно и практичен за употреба. - Лесен и незатейливый за инсталиране и използване, много нежен и красив, декоративни и практични.Информация за продукта на Тази лампа е изработена от устойчив на стъклен материал и може да се използва в продължение на дълго време.Обикновена лампа може да направи вашата нефтен лампа по-изискана и отговарят на повечето предмети от домашния декор.Лампион предпазва вашата лампа от вятъра и. И е много удобен за инсталиране и самостоятелни.

Добавки за продукти..