• Ново
Карта с флаш памет Kingston High Endurance 32GB microSD, SDHC карта с висока производителност, 1080P, Full HD, скорост на четене до 95 MB / сек (SDCE / 32 GB)
zoom_in

Карта с флаш памет Kingston High Endurance 32GB microSD, SDHC карта с висока производителност, 1080P, Full HD, скорост на четене

BGN 2.33

Наличност
check Налично за поръчка

Хиляди часове надеждна запис — правете важни запис на видео у дома или в движение в Full HD 1080 P с продължителност на видео запис до 20 000 часа *Високоефективна, безпроблемна запис — Бърз запис и прехвърляне на видео файлове с висока резолюция със скорост на четене / запис до 95/45 Mbps ****. Е трайна в тежки условия — произведен и тестван за устойчивост на удар, водоустойчив, термична устойчивост и защита от рентгенови лъчи **.Икономичен — запазване на месечна платка за облачное склад, запис на данните в локално хранилище.Капацитетът *** 32 GB, 64 GB, 128 GB. Карта памет micro SD повишен капацитет на Kingston създадена за работа с приложения, които интензивно записва като камера дома за сигурност и за наблюдение, видео рекордери и камери за тялото.До 20 000 часа * непрекъснат запис и възпроизвеждане на Full HD 1080 P.Карта micro SD, разработена и тествана за използване в тежки условия и достатъчно е здрав, за да се защитят от екстремните температури, удари, вода и рентгенови лъчи **.БЕЗПЛАТНА техническа поддръжка и легендарната надеждност на Kingston. > хиляди часа надеждна запис * > високопроизводителния, безпроблемна запис > трайна в тежки условия > запазване на месечна платка за облачное склад, определени на местно ниво * въз основа на данни от вътрешното тестване с капацитет от 128 GB.Часове на работа могат да варират в зависимост от хост устройството и употреба. ** Сертифициран по стандарт IEC/EN 60529 IPX7 за защита срещу продължително потапяне във вода в продължение на 30 минути и дълбочина до 1 м и Издържа на температурен диапазон от -25°C до 85 °c. Се основава на MIL-STD-883 H, метод 2002.5, военно стандартен метод на изпитване.Защитени от излагане на рентгенови лъчи в съответствие с препоръките на ISO7816-1. *** част от посочения капацитет на флаш-памет се използва за форматиране и други функции и по този начин, недостъпен за съхранение на данни.Следователно, действителната достъпна капацитет за съхранение на данни е по-малко, отколкото е посочено на продуктите. **** скорост може да варира в зависимост от конфигурацията на хост и устройство.

Добавки за продукти..