• Ново
n/a Капацитет за подправки-Комплект бутилки за подправки, Поставка за съхранение на Кутии, Компактна Поставка за подправки, стенни (Размер: B)
zoom_in

n/a Капацитет за подправки-Комплект бутилки за подправки, Поставка за съхранение на Кутии, Компактна Поставка за подправки,

BGN 33.20

Наличност
check Налично за поръчка

★ Използване на висококачествен полипропилен материал, той е безопасен и безвреден за околната среда, безопасна за използване и няма мирис ★ Построена конструкция прави всеки резервоар за подправки стабилна. ★ Към всеки един буркан с подправки приложен отделна лъжица, е чиста и не съзнателни лека миризма. ★ Горния вид платформа, позволява да се поставят други малки предмети, което спестява място. ★ Използвайте кръгли дупки за пробиване, които могат да се поставят на масата или да пирони. ★ Използване на висококачествен полипропилен материал, той е безопасен и безвреден за околната среда, безопасна за използване и няма мирис. ★ Построена конструкция прави всеки резервоар за подправки стабилна. ★ Към всеки един буркан с подправки приложен отделна лъжица, е чиста и не съзнателни лека миризма. ★ Горния вид платформа, позволява да се поставят други малки предмети, което спестява място. ★ Използвайте кръгли дупки за пробиване, които могат да се поставят на масата или да пирони.Име на продукта : Капацитет за подправки Материал : PPApplicable space : Размера на кухнята : 25*13.7 Смцвет : прост цветиспользование : можете да добавите сол и мононатриев глутамат, захар и други подправки Използване на висококачествен полипропилен материал безопасно и безвредно за околната среда, по-безопасни за използване и няма мирис Конструкция за вграждане прави всяка капацитет за подправки стабилна Този продукт съдържа само бутилки за подправки, и не съдържа други допълнителни продукти.Приложими хора : широката общественост продава само основните продукти, без други продуктыПаковка съдържа : 1 комплект кутии за подправки.

Добавки за продукти..