• Ново
Комплект от 3 теми, оптичен инструмент за източване на CFS-3 с 3 дупки за пристанища, инструмент за източване на оптични влакна с 6 дръжка - Шестостенния ключ, Регулируе?
zoom_in

Комплект от 3 теми, оптичен инструмент за източване на CFS-3 с 3 дупки за пристанища, инструмент за източване на оптични влакна

BGN 0.67

Наличност
check Налично за поръчка

?【Ергономична дръжка дизайн】 за хващане и намалява умората на ръцетеГъби са били коригирани, преди да изпратите от завода, в регулиране не е необходимо, като същевременно осигуряват най-високата производителност на обекти на клиенти, което ги прави идеални за използване в мрежите FTTH, така и в промишлени оптична мрежи, включително системи за FTTX, FTTB и FTTP. ?【Конструкция с три пристанища】 Дупка (1) в черупката от влакна с дебелина 2-3 мм и се намалява до буфер покритие с дебелина 600-900 микрона.Отваряне (2) премахва буфер покритие с дебелина 600-900 микрона до покрития с дебелина 250 микрона.Чрез дупката (3) внимателно се монтират кабел с дебелина 250 микрона до фибростъкло. ?【Висока точност】 За облекчаване на 250-микронна буфер покритие със 125-микронна оптични влакна всички повърхности за отстраняване, са произведени с точни отклонения за осигуряване на чисти и гладки ленти.Дупка точния диаметър и V-образен отвор в острието осигуряват прецизно премахване на буфер покритие, всеки инструмент за източване на влакна са тествани след като са произведени, за да се гарантира постоянно високо качество на изрезки от кутията. ?【Лесно да се регулира】 фина настройка на това устройство за теглене на влакна с помощта на шест двустранен ключ с диаметър 1,5 мм, включен в комплекта.Нашият шестостенния ключ за рязане на оптичен кабел осигурява по-точна резитба кабел, отколкото на обикновен гребец. ?【Маркови услуга】 18 месеца следпродажбено обслужване ще ви приятни впечатления от пазаруването.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще решим ги за вас и ще направим така, че да сте удовлетворени. ?【Ергономична дръжка дизайн】 за хващане и намалява умората на ръцете.Гъби са били коригирани, преди да изпратите от завода, в регулиране не е необходимо, като същевременно осигуряват най-високата производителност на обекти на клиенти, което ги прави идеални за използване в мрежите FTTH, така и в промишлени оптична мрежи, включително системи за FTTX, FTTB и FTTP. ?【Конструкция с три пристанища】 Дупка (1) в черупката от влакна с дебелина 2-3 мм и се намалява до буфер покритие с дебелина 600-900 микрона.Отваряне (2) премахва буфер покритие с дебелина 600-900 микрона до покрития с дебелина 250 микрона.Чрез дупката (3) внимателно се монтират кабел с дебелина 250 микрона до фибростъкло.

Добавки за продукти..