• Ново
Подвесная чанта за съхранение на HSLFUAI за Баня, Зад вратата на Спалнята, За съхранение на масата за Пране, Многофункционална Чанта за съхранение с 3 Подут стената кук?
zoom_in

Подвесная чанта за съхранение на HSLFUAI за Баня, Зад вратата на Спалнята, За съхранение на масата за Пране, Многофункционална

BGN 1.67

Наличност
check Налично за поръчка

Найлон ▶【Добър материал】 е Изработена от висококачествена тъкан, плътен и здрав, не е лесно да се колебае, без мирис, по-надеждно съхранение. ▶【Разумна планировка】 Многоразмерный джобен дизайн, големи и малки предмети в къщата може добре да се класифицира и съхранява, им е лесно да вземат и въвеждането им е по-удобно да се организират. ▶【Няколко сценарии】 Врата висящ органайзер можете да се мотае в банята, зад вратата, спалнята, кухнята, тоалетната. ▶【Стенен дизайн】 Стенен дизайн ви позволява да съхранявате повече, не заема място, пълно използване на вертикалното пространство за съхранение, не се нарани стената, удобно за съхранение. ▶【Многосеточный дизайн】 Няколко размери позволяват да се съхраняват обекти от различни типове.Можете да изберете подходяща чанта, за да вземе нужните ви неща. ▶【Добър материал】 е Изработена от висококачествена тъкан, плътен и здрав, не е лесно да се колебае, без мирис, по-надеждно съхранение. ▶【Разумна планировка】 Многоразмерный джобен дизайн, големи и малки предмети в къщата може добре да се класифицира и съхранява, им е лесно да вземат и въвеждането им е по-удобно да се организират. ▶【Няколко сценарии】 Врата висящ органайзер можете да се мотае в банята, зад вратата, спалнята, кухнята, тоалетната. ▶【Стенен дизайн】 Стенен дизайн ви позволява да съхранявате повече, не заема място, пълно използване на вертикалното пространство за съхранение, не се нарани стената, удобно за съхранение. ▶【Многосеточный дизайн】 Няколко размери позволяват да се съхраняват обекти от различни типове.Можете да изберете подходяща чанта, за да вземе нужните ви неща.

Добавки за продукти..