• Ново
Безжична богат на функции за Опесъчаване машина за детайли, за опесъчаване машина YEEFERM 20V с 5 различни шлифовальными машини и 15 бр. шкурка, 10000 оборота в минута с торб?
zoom_in

Безжична богат на функции за Опесъчаване машина за детайли, за опесъчаване машина YEEFERM 20V с 5 различни шлифовальными

BGN 63.13

Наличност
check Налично за поръчка

Гъвкавост в бърз и мощен изпълнение : Тази опесъчаване машина за обработка на части 5 в 1 идва с 5 различни шлифовальными машини - произволно завъртане, чистовой, работното, оформяне и пальцевой за точна обработка на ъгли / ръбове за по-големи повърхности и всеки контур на повърхносттаТези шлифовъчни машини лесно да се промени.Високоскоростен мед двигател с мощна производителност 10 000 оборота в минута гарантира, че потребителите ефективно да си вършат работата. 6 Регулируеми степени и 15 бр. wheelhead хартия : Безжична опесъчаване машина YEEFERM с 6-степенна регулируема (4000-10000 оборота в минута) добре се справя както с груби, така и с деликатен шлифовкой при различни документи.Идва с много различни сортове шкурка (#60, #80, #120).Шкурка на големи, средни и малки мелене отговаря на различните нужди в шлифовании.С самоклеящимся дизайн и по-лесно да се замени с шкурка.Вградена система за ефективен прах за събиране на : Мультишлифовальная машина YEEFERM е оборудван с мощна система за ефективен прах за събиране.Специална конструкция държи здраво торбичката, и не е нужно да се притеснявате за падане, торба за събиране на прах намаляване на времето за прибиране на реколтата и поддържа работна зона в чистота, това е идеалният инструмент за подробни работа вътре в помещенията.Батерия и зарядно устройство в комплекта : Идва с батерия 20 2.0 и бързо зарядно устройство за 1 час.Батерията е съвместима с всички инструменти YEEFERM 20v.Безжична дизайн позволява да се отървете от досадните кабели и да ограничи пространството.Той е много подходящ за шлайфане на работни маси, врати, шкафове и ъгли, много тесни пространства и т. с леко сърце покупка : В комплекта са включени безжична опесъчаване машина YEEFERM с 5 различни шлифовальными машини (произволна орбита, чистовая, за части, contour и пальцевая пилинг), батерията е 20 2.0 и бързо зарядно устройство за 1 час, шкурка 15 бр., 1 торба за събиране на прах.Обслужване на клиенти YEEFERM винаги ще е наблизо и ще ви даде своевременен отговор. Гъвкавост в бърз и мощен изпълнение : тази опесъчаване машина 5 в 1, за обработка на детайли идва с 5 различни шлифовальными машини - произволна форма, чистовой, работното, оформяне и пальцевой за точна обработка на ъгли / ръбове за по-големи повърхности и всеки контур на повърхността.Тези шлифовъчни машини лесно да се промени.Високоскоростен мед двигател с мощна производителност 10 000 оборота в минута гарантира, че потребителите ефективно да си вършат работата. 6 Регулируеми степени и 15 бр. wheelhead хартия : Безжична опесъчаване машина YEEFERM с 6-степенна регулируема (4000-10000 оборота в минута) добре се справя както с груби, така и с деликатен шлифовкой при различни документи.

Добавки за продукти..