• Ново
PLAFOPE Сгъваем Инструмент за почистване на боклук кофи Multitools Сгъваем Инструмент за улавяне на отпадъци Инструмент за помощ в постигането на Инструмент за събиране н?
zoom_in

PLAFOPE Сгъваем Инструмент за почистване на боклук кофи Multitools Сгъваем Инструмент за улавяне на отпадъци Инструмент за

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

ПОМОЩНИК - той може да задържи меки и твърди предмети с различни форми и размери и има широка гама от приложенияДРЪЖКА-захват ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА - Дизайн : Този дизайн е нова и стяга много добър, много надежден и удобен за използване, интелигентен дизайн, разумни инструменти, които ни позволяват да работят по-ефективно.ХИЩНИК за СЪБИРАНЕ на ОТПАДЪЦИ - преносим размер и тегло, лесен за работа.Инструмент за УЛАВЯНЕ на REACHER GRABBER - Инструмент за улавяне на Reacher - чудесен подарък за вашите приятели или семейство, които работят в областта на хигиената.ПРЪЧКА-захват ЗА СЪБИРАНЕ на БОКЛУКА - може да бъде изпратена като подарък на вашите приятели или скъпи роднини, които работят в областта на хигиената.Пратката включва 1 х скоба за боклук Характеристики -Цвят : както е показано Инструмент за събиране на боклука. - здрав , безопасен, икономичен и практичен, лесен за употреба и с широка гама от приложения инструмент за улавяне на ноктите. -Здрава конструкция затягане е добър инструмент за санитарни работи на открито Надежден скоба за боклук. -Скоба за устата : 10 см помощник. -Може да бъде изпратена на приятелите си или на скъпи роднини като подарък, които са санитарни работници, убирающими стоманени отпадъци. -Добре подбран траен материал, който ще ви позволи да го използвате за дълго време. -Те могат зажимать мръсни кофи кофи, като вашите ръце ароматно и почистване на боклука. -Материал : Метал улови с дълга досягаемостью. -Размер : Около 40,00 X10,00 X3,00 см./15,72 X3,93 X1,18 инча Здрав скоба за боклук.Информация за стоки, Многоцелеви скоба за боклук Скоба за боклук е изработен от висококачествен материал, който е много издръжлив и лесен за употреба. инструмент за събиране на боклук Го зажимная горловина притежава характеристики неподвижни, а управлението е сравнително лесно.Скоба за почистване на боклук Разширяване на зоната на покритие, за да можете да вземете продукти с пол, най-горния рафт, на тревата на улицата, боклук на резервоара, за мебели или на други трудно достъпни места.

Добавки за продукти..