• Ново
Малки Пирони METALLIXITY (1,5x25 мм) 100шт, Малки Скобяные Острие от Въглеродна Стомана - за битова обработка на дървен материал, Сребро тон
zoom_in

Малки Пирони METALLIXITY (1,5x25 мм) 100шт, Малки Скобяные Острие от Въглеродна Стомана - за битова обработка на дървен

BGN 2.67

Наличност
check Налично за поръчка

[1] : Нанася по - Малки скобяные нокти са подходящи за битова обработка на дървесина, като например дървени врати и обикновени врати на шкафове и други повърхности с фиксирана инсталация вериги на панели, могат също да се използват за производство на изделия от дърво са ръчно изработени, като дървени кутии, изделия ръчна изработка от дърво и т [2] : на материалите - Обща дължина : 25 мм / 0,98 инча; Диаметър на сондата : 1,5 мм / 0,06 инча; Цвят : сребрист тон. [3] : ДИЗАЙН - На пръчки поставени пирони нанесено на няколко по-малки текстури за увеличаване на триене и да се предотврати разхлабване и отваливания след полагане.При използване на малки пирони опитайте се да изберете гумен чук, чук не им е силно, трябва да се удря по темата с балансиран усилия. [4] : -ПРЕДИМСТВО-Малки пирони са произведени от въглеродна стомана с никелиран обработка на повърхности, устойчиви на ръжда и корозия, с висока твърдост и добро проникване. [5] : Брой В пакет - 100 бр. x малките малки пирони.Се ПРИЛАГАТ към по - Малки скобяные нокти са подходящи за битова обработка на дървесина, като например дървени врати и обикновени врати на шкафове и други повърхности, фиксирани панти за облицовка също могат да се използват за производство на изделия от дърво са ръчно изработени, като дървени кутии, изделия ръчна изработка от дърво и т. Не са за солидни стени.ПАРАМЕТРИ : Материал : въглеродна стальповерхность : мед покритие Обща дължина : 25 мм /0,98-Вътрешен диаметър : 1.5 mm /0,06-Брой в пакет - 100 бр. х малки малки пирони Предимство - Малки пирони са произведени от въглеродна стомана, с никелиран обработка на повърхността, устойчивост на ръжда и корозия, с висока твърдост и по-добро проникване.ИНСТАЛАЦИЯ - На пръчки поставени пирони такива малки текстура за увеличаване на триене и да се предотврати разхлабване и отваливания след инсталацията.При използване на малки пирони опитайте се да изберете гумен чук, чук не им силно, ударяйте за обект с балансиран усилия.

Material:
Carbon Steel
Surface Finish:
Copper Plated
Total Length:
25mm /0.98-in
Rod Diameter:
1.5mm /0.06-in
QUANTITY INCLUDED - 100pcs x Small Tiny Nails:
ADVANTAGE - The tiny nails are made of carbon steel, with nickel-plated surface treatment, rust and corrosion resistance, high hardness, and good penetration.:
INSTALL - There are some small textures on the nail rods to increase friction and prevent loosening and falling off after installation. When using the small nails, try to choose a rubber hammer, do not hammer it hard, need to tap into the object with a balanced force. :

Добавки за продукти..