• Ново
Гъвкави Контейнери от неръждаема стомана с Капак, Контейнери за храни от Неръждаема стомана с Капак, Контейнери за Закуски, от Неръждаема стомана за деца, Контейне?
zoom_in

Гъвкави Контейнери от неръждаема стомана с Капак, Контейнери за храни от Неръждаема стомана с Капак, Контейнери за Закуски,

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

? Безопасно за вас имате обяд кутии от неръждаема стомана за деца, кутии за закуски за децата, контейнери за закуски за децата и контейнер за соса to go, идеални контейнери за храна за обяд кутии и bento-кутии от неръждаема стомана, обяд ботове, Omiebox и Planetbox ? Идеален за остатъци!Нашите съдове за хранене от неръждаема стомана, с капак - това са отлични штабелируемые контейнери за закуски, съдове за хранене за деца и контейнери за плодове на обяд.Тези метални обяд полета са универсални, трайни и лесни за почистване в малки контейнери за обяд. ? Лесно се отваря и затваря!При малки деца и деца ще възникнат проблеми с отварянето и затварянето на тези прости кутии за закуска. идеално за училище, детска градина, пикници и за пътуване.Контейнери за закуски, от неръждаема стомана за деца и контейнери за съхранение, неръждаема стомана с капаци.Те са произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304 18/8 и хранително силикон.Контейнери и капаци има сертификат LFGB, който е най-високия сертификат за материали в контакт с храни, така че те са напълно безопасни за вас и вашето семейство.Да!И двата контейнера с капак може да се използва за загряване на храна (355 F / 180 C).Ние препоръчваме плътно покрива ги с фолио вместо капачки.Те могат да се мият в миялна машина и фризер. Нашите контейнери, които не са изолирани, така че те не се запази храна, нито топла, нито студена.Просто увийте ги в изолиран пакет за обяд, за да могат те по-дълго поддържане на температурата.

Добавки за продукти..