• Ново
Повдигната купичка за котки със стойка - Платформа за хранене на домашни любимци с наклон 15 ° Шкаф от масив Бор с Керамични мисками-да Повдигнат купа за хранене на к?
zoom_in

Повдигната купичка за котки със стойка - Платформа за хранене на домашни любимци с наклон 15 ° Шкаф от масив Бор с Керамични

BGN 13.91

Наличност
check Налично за поръчка

★ 【Наклонена платформа на 15 градуса】 идеален за лесно ял и облизывания; да Повдигнат поставка намалява стреса и натиск върху ставите и стомаха на вашия домашен любимец ★【2 плитки и широки керамични купи】 намаляват натоварването на мустаците на котката, повишаване на нейната комфорт по време на хранене.Керамични чаши с ръчно изработени могат да се отопляват и да се мият в съдомиялна машина.Можете да ги закупите отделно. ★ 【Шкаф от масив бор, без възли】 е с дебелина 3/5 инча и е покрита с 7 слоя водоустойчива боя, устойчива на надраскване.Нескользящие крака и поставете в купа го правят не само здрав, но и стабилна. ★ 【 Поддържайте чистота】 Използването на тези повдигнатите хранилки за домашни любимци осигурява чистота зона за хранене.Повече не трябва да падне на четири крака, за да дочиста отскрести зона за хранене.Вместо това вие просто протираете повърхност на масата подаване напълно. ★ 【Политика за възстановяване, без въпроси в рамките на 7 дни】 вашето удовлетворение винаги е гарантирано. ★ 【Наклонена платформа на 15 градуса】 идеален за лесно ял и облизывания; да Повдигнат поставка намалява стреса и натиск върху ставите и стомаха на вашия домашен любимец. ★【2 плитки и широки керамични купи】 намаляват натоварването на мустаците на котката, повишаване на нейната комфорт по време на хранене.Керамични чаши с ръчно изработени могат да се отопляват и да се мият в съдомиялна машина.Можете да ги закупите отделно. ★ 【Шкаф от масив бор, без възли】 е с дебелина 3/5 инча и е покрита с 7 слоя водоустойчива боя, устойчива на надраскване.Нескользящие крака и поставете в купа го правят не само здрав, но и стабилна. ★ 【 Поддържайте чистота】 Използването на тези повдигнатите хранилки за домашни любимци осигурява чистота зона за хранене.Повече не трябва да падне на четири крака, за да дочиста отскрести зона за хранене.Вместо това вие просто протираете повърхност на масата подаване напълно. ★ 【Политика за възстановяване, без въпроси в рамките на 7 дни】 вашето удовлетворение винаги е гарантирано.Информация : Много важно е да се осигури здравословен маса за хранене за нашите домашни любимци.Нашите купички за домашни любимци имат научен дизайн, ъгъл на наклон позволява ефективно да намали натоварването на шията, раменете и ставите на вашия домашен любимец.

Добавки за продукти..