• Ново
Калъф за гуми, Резервна гума Йети Калъф За резервна гума Не Всички, Които се Скитат се губят Защитни Капаци за колелата, които Предпазват от атмосферни влияния, за К?
zoom_in

Калъф за гуми, Резервна гума Йети Калъф За резервна гума Не Всички, Които се Скитат се губят Защитни Капаци за колелата, които

BGN 3.00

Наличност
check Налично за поръчка

Приложение : Подходящ за джипове, ремаркета, ванове, джипове и много други превозни средстваРазмер 14 см за диаметър 23"-27". Размер 15 см за диаметър 27"-29". Размер 16 инча за диаметър 29"-31". Размер 17 см за диаметър 31"-33".Можете да изберете оптимален размер за вашия резервна гума.Високо качество : Качество полиэфирное влакна, траен, водоустойчив винил, без драскотини.Преносими продукти могат да запазят формата си при различни температури.Богат на функции : водоустойчив, помага за предпазване от слънце и дъжд, мръсотия и други елементи.Защитете гуми и джанти от слънчеви лъчи, прах, ръжда, корозия и всякакви атмосферни условия, когато колата е паркирана.Лесен монтаж и демонтаж на : никакви средства не се изисква.Характеристики на продукта мощна водоустойчив плат, не само пыленепроницаемая и водоустойчив, но също така солнцезащитная и антикорозионна, значително улучшающая външния вид на колата и поддържа резервна гума чисти.ДОБЪР ДИЗАЙН и УСЛУГИ : Дизайн значително подобрява външния вид на вашия автомобил.Тези гуми са в състояние да поддържат колела в добра форма и да се удължи срокът им на служба.По всички въпроси, свързани с вашата поръчка, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Приложение : Подходящ за джипове, ремаркета, ванове, джипове и много други превозни средства.Размер 14 см за диаметър 23"-27". Размер 15 см за диаметър 27"-29". Размер 16 инча за диаметър 29"-31". Размер 17 см за диаметър 31"-33".Можете да изберете оптимален размер за вашия резервна гума.Високо качество : Качество полиэфирное влакна, траен, водоустойчив винил, без драскотини.Преносими продукти могат да запазят формата си при различни температури.Богат на функции : водоустойчив, помага за предпазване от слънце и дъжд, мръсотия и други елементи.Защитете гуми и джанти от слънчеви лъчи, прах, ръжда, корозия и всякакви атмосферни условия, когато колата е паркирана.Лесен монтаж и демонтаж на : никакви средства не се изисква.Характеристики на продукта мощна водоустойчив плат, не само пыленепроницаемая и водоустойчив, но също така солнцезащитная и антикорозионна, значително улучшающая външния вид на колата и поддържа резервна гума чисти.ДОБЪР ДИЗАЙН и УСЛУГИ : Дизайн значително подобрява външния вид на вашия автомобил.

Добавки за продукти..